5 top series die mijn leven beteren

Yesyes, hier ben ik alweer met een nieuwe blog. Aangezien ik midden in mijn vakantie zit en eigenlijk aan het wachten ben tot ik daadwerkelijk op vakantie ga, kan ik wel wat tijdsbesteding gebruiken.
Doorgaans heb ik weinig tot geen tijd om lekker series te kijken op de bank, maar nu ik vakantie heb, heb ik in eens zeeën van tijd hiervoor! Heerlijk.

 1. The 100Logo_of_the_100
  Deze serie ben ik nu aan het kijken samen met mijn vriend. Eerst moesten we allebei even wennen aan de serie en was het nog niet super super goed, maar later werd het al beter en we kunnen niet meer stoppen met kijken!
  Als je opzoek bent naar ultieme spanning, than look no further!Het verhaal gaat over een grote groep mensen van alweer verschillende generaties die op “the Ark” in de ruimte leven, nadat een atoomoorlog de aarde heeft verwoest en ervoor heeft gezorgd dat deze (naar schijn) niet meer bewoonbaar is door de hoeveelheid radioactieve straling. Een groep van 100 criminele jongeren wordt door de leider naar de aarde gestuurd, om te onderzoeken of deze nog leefbaar kan zijn voor hen of niet. Het leven op aarde is niet makkelijk en er wordt steeds weer gezorgd dat je niet weg kan kijken van deze awesome serie!Op IMDB krijgt deze serie een 7.8.
 2. Pretty little liars
  download
  Deze heb ik al uitgekeken en ook deze serie is erg spannend. De serie gaat over een groepje meiden die achterna gezeten worden door iemand waarvan ze de identiteit niet weten. Ondertussen gebeuren er allerlei bizarre dingen, waar je als kijker af en toe de kriebels van krijgt op de bank, in je pyjama, met popcorn, zonder pyjama, zonder popcorn, met je vriend, met je vriendin of alleen.
  In deze serie vindt je naast alle spannende en mysterieuze stukken, ook veel drama, romantiek en vriendschap.
  Maar come on, wie heeft deze nog niet gezien? Dan is mijn dringende advies om deze serie toch maar eens snel te gaan kijken! ;)Deze serie krijgt op IMDB een 7.6.
 3. Orphan blackorphan-black-1
  Deze serie vond ik toch moeilijk om te blijven volgen in het begin, omdat het een lastig verhaal en vooral ook langdradig leek voor mij. Ja hé, niet iedere serie mijn favoriet is geworden, werd dat zomaar natuurlijk hè?! Voor deze moest ik dus iets meer moeite doen en me ertoe zetten om door te kijken. Gelukkig heb ik dit gedaan, want wat is dit een sterke serie! Hij is mysterieus (ik houd dus van mysterieus, aan de beschrijvingen van mijn favoriete series te zien), spannend, zit lastig in elkaar en is veelzijdig. Het belangrijkst voor mij is dat deze serie niet vaak voorspelbaar is. Bij “The 100″ bijvoorbeeld, heb ik dat dan toch wat vaker wel, helaas.”Ja, leuk Laura, maar waar gaat die sterke serie dan over?”
  Orphan black gaat over het feit dat de hoofdrolspeelster iemand tegenkomt die er precies hetzelfde als haar uitziet (op kleding, stijl e.d. na). Dit is natuurlijk al verwarrend, maar wat later blijkt maakt het allemaal nog spannender. Het onderzoek naar de reden waarom er iemand is die zoveel op haar lijkt is spannend en ingewikkelder dan gedacht. Ondertussen komen verschillende gebeurtenissen, ideeën en complotten aan bod, die de kijker nieuwsgierig houden.

  Deze serie krijgt op IMDB dan ook een dikke 8.4, wat relatief erg hoog is.
  Een aanrader dus!

 4. Please like me
  PLM
  Oké jongens, deze is serieus gemaakt voor mij en is dus mijn nummer 1 favoriete serie ten alle tijden.
  De serie laat veel verschillende obstakels in het leven aan bod komen die ook erg serieus kunnen zijn. Het knappe hierbij is alleen dat deze serieuze onderwerpen toch met een grote hap humor worden laten zien. Ik denk persoonlijk dat iedere kijker zich minstens op één moment in de serie heeft kunnen herkennen in de hoofdrolspeler of andere acteurs/actrices.
  Ik denk wel dat je er echt tegen moet kunnen, maar als je jezelf openstelt voor een enorm humoristische, beetje lompe serie, maar met serieuze onderwerpen, is de serie voor jou ook sowieso een succes!Wat ik nou zo leuk vond aan deze serie, is dat het gewoon gaat over een groep huisgenoten/vrienden die van alles meemaken. Het gaat (een beetje zweverig gezegd) gewoon over het leven. Het is daarom ook best moeilijk uit te leggen waar de serie precies over gaat, maar het is zeker de moeite waard om deze uit te proberen!Op IMDB scoort deze gekke serie ook een 8.4!!!Oh! En nog een leuk weetje: de serie is geschreven door de hoofdrolspeler zelf!
 5. Gilmore Girls
  Netflix-promo-Gilmore-Girls
  Dit is een oude klassieker waarvan ik het nog steeds super jammer vindt dat deze definitief gestopt is. Maar goed, er zijn genoeg seizoenen, afleveringen en zelfs nog een tweede soort serie, over het leven van de Gilmore Girls wanneer ze een aantal jaar ouder zijn, dan wanneer de eerste serie eindigde.
  Ik keek deze serie samen met mijn vriend en we vonden het allebei echt een geweldige serie!Gilmore Girls gaat over een moeder met een dochter die samen deze “Girls” vormen. Het duo maakt zowel samen als ieder individueel veel mee en ik denk wederom dat iedere kijker ook in deze serie momenten heeft dat hij of zij zich herkent in de personages.
  De serie gaat eigenlijk gewoon over het leven van deze twee dames, anderen in het stadje “Stars Hollow” waar ze wonen, dagelijkse problemen en taken, liefde, vriendschap, familie, opgroeien van de dochter en dit alles met een flinke schep luchtige humor, heerlijk!Deze serie krijgt op IMDB een 8.1. “Pretty damn good Girls!”

Dit waren mijn top 5 favoriete series!
Natuurlijk zijn er nog veel meer die ik gezien heb en ook met veel plezier keek, maar deze 5 moesten toch wel even de kroon spannen in mijn blog!

Andere series van soortgelijke genres die ook zeker een kans van jullie lezers verdienen, zijn:
1. Gossip Girl
2. Jane the Virgin
3. Making a murderer
4. The unbreakable Kimmy Schmidt
5. New Girl
6. You Me Her
7. Famous in Love
8. Orange is the new black
9. Prison Break
10. 13 Reasons Why

Alle genoemde series in deze blog zijn te vinden op Netflix

Wat vind jij van mijn favoriete series en welke zijn jouw favorieten?
Laat een reactie achter!

Thanks for reading,
X, Laura♥

Follow my blog with Bloglovin

6 gedachtes over “5 top series die mijn leven beteren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s